Lägg till behörighet för användare

Ändrad den Lör, 8 juli, 2023 vid 12:40 E.M.


Du behöver vara administratör för att komma åt denna sida. Börja med att klicka på kugghjulet längst upp till höger och välj "Administration". Klicka sedan på menyn "Användare" och e-postadressen för den användare du vill lägga till behörighet.


En användare har olika nivåer av behörigheter till avtal. Det går att sätta behörighet till ett visst konto, funktionsbehörighet för det specifika kontot och sedan detaljerad behörighet till kategorier med avtal på det kontot. För att lägga till behörighet till ett konto för en användare klicka på namnet för användaren och sedan knappen "Lägg till behörighet" under listan med behörigheter.

Det här är även ett måste för att användaren ska dyka upp i listor på ett konto för att välja ansvarig på ett avtal och som aviseringsmottagare.


Börja med att välja vilket konto användaren ska tilldelas behörighet. Välj sedan en kategoribehörighet som styr vilka kategorier med avtal som användaren ska kunna se och hantera. Du skapar kategoribehörigheter på detaljsidan för ett konto under panelen "Kategoribehörighet". Läs mer om kategoribehörigheter
Välj sedan en roll för användaren. Rollen definierar vilka funktioner/sidor som användaren ska komma åt, t.ex om användaren ska kunna skapa nya motparter, kunna ladda upp dokument eller skicka dokument för e-signering. 


Det finns några standardroller, men du kan skapa obegränsat med egna roller. Du skapar nya roller under menyn "Behörighetsroller", läs mer på hjälpsidan för behörighetsroller.


Obs! Om användaren är en läsanvändare så kan användaren som mest se information oavsett vilken behörighet som är satt i den egna rollen. 


Klicka på "Spara" för att spara behörigheten till valt konto.

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna
CAPTCHA-verifiering krävs.

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov