Fortnox

Ändrad den Wed, 21 Jun 2023 vid 03:44 PM

Du behöver vara administratör för att komma åt denna sida. Börja med att klicka på kugghjulet längst upp till höger och välj "Administration".

Funktionalitet

Fler funktioner kommer löpande läggas till.

• Synkronisera kunder
  • Synkronisera leverantörer
  • Se leverantörs och kunders fakturor
  • Skapa faktura från ett avtal
  • Se fakturor skapade för avtal
  • Skapa automatisk återkommande fakturering

Skapa integrationen

Klicka på menyn "Integrationer" och sedan knappen "+ Lägg till integration" uppe till höger.

• Välj vilket konto integrationen ska arbeta mot. Det går endast att ha en integration per konto aktiverad åt gången.
  • Ange ett namn och en beskrivning på integrationen. Detta är så att du själv ska känna igen och veta vilken integration det är i listor.
  • Klicka på "Spara". Nu öppnas inloggningen till Fortnox. Logga in med en behörig användare enligt nedan information. Klicka på "Godkänn" för att godkänna integrationen mellan Avtalsbevakning och Fortnox.
  • Du kommer skickas tillbaka till Avtalsbevakning och integrationen är aktiv.

OBS! För att en användare ska komma åt integrationsfunktioner behöver användaren ges behörighet i Avtalsbevakning, redigera användarens behörighet till kontot och se till att användaren tillhör en behörighetsroll som har behörighet till "Fortnox". Läs mer om behörighetsroller

Fortnoxbehörighet

Företaget du vill koppla ihop behöver en integrationslicens i Fortnox och användaren som godkänner kopplingen behöver följande behörigheter:

• Kundfaktura
  • Order
  • Bokföring
  • Arkivplats