Lista alla aviseringar

Ändrad den Mon, 21 Feb 2022 vid 05:07 PM

Som administratör kan du enkelt få fram en lista på alla användares aviseringar. Om du är administratör så kommer du se menyvalet "Aviseringar". Här presenteras en lista med alla aviseringar som har mottagare kopplade till sig. Det går även att se vilka mottagare som ska agera på en avisering och om det är utfört med datum.

Klicka på namnet för en avisering för att gå till detaljsidan för den specifika aviseringen. Klicka på avtalsnamnet för att gå till detaljsidan för det specifika avtalet.