Visa avisering

Ändrad den Mon, 21 Feb 2022 vid 05:07 PM

När du visar en avisering ser du detaljer kring när aviseringen kommer skickas och om mottagaren behöver agera på aviseringen. Du finner också en lista med vilka mottagare som får aviseringen samt vilka som ska agera och därmed har en knapp/länk längst ner i aviseringsmailet.

Om aviseringen har en åtgärd kopplad till sig ser du även de mottagare som utförd sin åtgärd, alltså klickat på knappen/länken i mailet. För återkommande aviseringar på avancerade avtal återspeglar en utförd åtgärd den senaste skickade aviseringen. Datum för när knappen/länken klickades visas i listan så att det är lätt att jämföra mot datum för när aviseringen skickades.