Aviseringsåtgärder

Ändrad den Mon, 07 Mar 2022 vid 08:29 AM

På en avisering går det att lägga in en knapp eller länk längst ner med en egen text som en uppmaning som mottagaren ska klicka på för att markera en avisering som utförd. Detta underlättar uppföljningsarbetet för en administratör istället för att man ska skicka e-post fram och tillbaka eller behöva ringa. Tydlig, snabb och enkel hantering från båda håll.

Att en mottagare klickat presenteras på detaljsidan för en avisering, dels vilka mottagare som ska utföra åtgärd och vem som klickat på knappen/länken och när.

Det finns även en separat sida som en administratör kommer åt där alla användares aviseringar presenteras och om åtgärder är utförda och när.

Lägg till åtgärd till avisering

Till höger finns panelen "Agera på avisering". Ange om det är en knapp eller länk som ska visas i aviseringsmailet. Ange vilken text som ska stå på knappen/länken.

Kryssa i under "Aviseringsmottagare" vilka mottagare som knappen/länken ska visas för och som behöver agera på aviseringen.

Aviseringsmailet

Hur syns det att en mottagare har klickat?

När en mottagare klickar på knappen/länken sparas tidpunkten för klicket och presenteras på detaljsidan för aviseringen och på aviseringssidan för en användare för administratörer.

En administratör har också tillgång till en listsida med alla aviseringar och kan filtrera på vilka som har åtgärd och se vem som klickat. Klicka på meny-valet "Aviseringar".