Visa dokument

Ändrad den Fri, 17 Nov 2023 vid 10:09 AM

Klicka på ett dokumentnamn för att öppna detaljerna för ett dokument. I panelen till vänster presenteras allmän information om dokumentet, namn, beskrivning, filstorlek, mm. Om du har en integration mot Scrive aktiv kan du klicka på knappen "+ Skapa e-signering" uppe till höger för att starta en signeringsprocess, mer info om signering.

Klicka på filnamnet eller länken om det är ett länkat dokument för att ladda ner filen eller gå till angiven länk.

Om dokumentet är en pdf-fil visas fliken "Visa PDF" under rubriken. Klicka på fliken för att visa pdf-filen. Sidan anpassar sig responsivt till den enhet du använder. Visningen kan därför hamna under panelerna om du sitter på en mindre skärm så att du kan behöva rulla ner på sidan ifall filen inte syns.