Skapa nytt dokument

Ändrad den Fri, 15 Mar 2024 vid 10:57 AM

Det går att skapa tre olika typer av dokument och koppla mot avtal.

• Ladda upp fil: Välj en fil som laddas upp till Avtalsbevaknings server.
  • Länk: Skapa en webblänk, t.ex till ett externt dokumentsystem som Sharepoint.
  • Fritext: Lägg till egen fritext, t.ex en fysisk placering för var avtalets originaldokument kan hittas.
  • Utkast: Välj ett uppladdat dokumentutkast att använda för att koppla till avtalet.
  • Avtalsmall: Välj att skapa ett dokument från en avtalsmall du skapat. Läs mer