Skapa nytt dokumentutkast

Ändrad den Fri, 15 Mar 2024 vid 10:52 AM

Som standard laddas ett dokument upp till ett redan inlagt avtal. Men det går även att börja med att ladda upp ett dokument. Detta görs som dokumentutkast och hittas under fliken "Utkast" efter att man tryckt på menyn "Dokument".

Klicka på "Skapa nytt" för att ladda upp ett nytt dokument. När du laddat upp ett dokument kan du skapa ett nytt avtal från dokumentet. Klicka på länken "Skapa avtal" i raden för det aktuella dokumentet.

Ange uppgifterna om avtalet precis på samma sätt som när du lägger upp ett avtal. Till höger ser du en förhandsgranskning av dokumentet om det är en pdf-fil så att du enkelt kommer åt detaljer att överföra till formuläret. Klicka på "Spara". Nu skapas det ett nytt avtal och dokumentet kopplas automatiskt till avtalet.