Du behöver vara administratör för att komma åt dessa sidor.

Funktionalitet

Fler funktioner kommer löpande läggas till.

• Skapa ny e-signering
  • Redigera e-signering
  • Se status och detaljer för e-signering
  • Starta, avbryt, återuppta, starta om process
  • Ladda ner signerat dokument

Skapa integrationen

• Välj vilket konto integrationen ska arbeta mot. Det går endast att ha en integration per konto aktiverad åt gången.
  • Ange ett namn och en beskrivning på integrationen. Detta är så att du själv ska känna igen och veta vilken integration det är i listor.
  • Välj Scrive i listan över integrationer
  • Välj om du redan har ett konto hos Scrive eller om du ännu inte är kund hos Scrive.
  • Klicka på "Spara".
    • Om du är kund hos Scrive, öppnas inloggningen till Scrive. Logga in med en behörig användare. Klicka på "Godkänn" för att godkänna integrationen mellan Avtalsbevakning och Scrive.
    • Om du inte är kund hos Scrive, öppnas ett formulär för att skapa ett gratis testkonto hos Scrive. Efter att du har skapat kontot och bekräftat detta via e-post, återgå till sidan för att lägga till en integration och välj att du nu är kund hos Scrive och följ informationen i punkten ovan.
  • Du kommer skickas tillbaka till Avtalsbevakning och integrationen är aktiv.

OBS! För att en användare ska komma åt integrationsfunktioner behöver användaren ges behörighet i Avtalsbevakning, redigera användarens behörighet till kontot och kryssa i "Integration" under "Extra".