Skapa avtalsmall

Ändrad den Tue, 04 Apr 2023 vid 03:27 PM

Det går att skapa upp avtalsmallar att använda för att skapa dokument. Istället för att ladda upp ett färdigt avtal kan du skapa en redigerbar mall och när du väljer att skapa ett nytt dokument utifrån en mall skapas en pdf som lagras och kopplas mot avtalet. Denna pdf går sedan t.ex att skicka för signering via Scrive.

Välj menyn "Tillägg" -> "Avtalsmallar". Det går att strukturera upp mallarna i mappar för att få bättre ordning.