Synkronisera motpart

Ändrad den Tue, 04 Apr 2023 vid 03:34 PM

Synkronisera en motpart för att hålla informationen uppdaterad mellan systemen så slipper du uppdatera uppgifter på två ställen. Efter att en motpart är synkad presenteras också de fakturor som är skapade i ekonomisystemet för den aktuella kunden eller leverantören.

Klicka in på en motpart som du vill synkronisera. Klicka på knappen "Integration" uppe till höger på detaljsidan. Välj "Synka kund/leverantör".

Börja med att välja vilken motpart i ekonomisystemet som motparten i Avtalsbevakning ska synka mot. Uppgifterna från ekonomisystemet dyker upp till höger och uppgifterna i Avtalsbevakning syns till vänster. Om kunden/leverantören inte finns i ekonomisystemet, välj "Skapa ny motpart" så kommer motparten att skapas i kund- eller leverantörsregistret i ekonomisystemet.

Kryssa för de uppgifter som ska vara de gällande. De rader du kryssar kommer användas och uppdateras i respektive system. Du behöver inte välja att synkronisera några fält. Då skapas endast en koppling mellan motparterna så att du kan se fakturor i Avtalsbevakning.