Avtalslistan

Ändrad den Fri, 15 Mar 2024 vid 10:58 AM

Här ser du alla aktiva avtal. Via flikarna under rubriken når du arkiverade avtal samt papperskorgen med borttagna avtal. Arkiverade och borttagna avtal samt utkast görs det inga beräkningar på eller skickas några notifieringar.

Det går att visa sidan som en lista eller som mappvy om du har skapat upp mappar. Det går också att ställa in vilken vy som ska vara standard i dina inställningar (klicka på kugghjulet uppe till höger och välj Inställningar).

Det går att sortera alla listor genom att klicka på kolumnrubrikerna. Använd rullistorna för att filtrera listan.

Utkast döljs som standard. Klicka på Visa utkast för att de ska visas i listan och bli sökbara.

Under "Massbearbetning" kan du exportera listan till csv eller excel. För att avtal ska exporteras behöver du först kryssa för de avtal som ska följa med i exporten. Använd kryssrutan i rubrik-raden för att markera alla avtal i listan.

Listvy

Mappvy

Sök

Som standard görs det sökningar i de fält som visas, men vill du söka i alla fält på ett avtal klicka på "Sök i alla fält". All sökning görs i realtid och listan kommer visa sökresultatet i takt med att du klickar, väljer eller skriver en sökning.

Sök även i arkiv: Markera för att visa och söka på avtal även från arkivet.
Sök även i papperskorg: Markera för att visa och söka på avtal som även är borttagna.

Klicka på Avancerad sökning för att göra mer detaljerad sökning på olika datum eller kostnad/intäkt.