Avtalsdetaljer

Ändrad den Fri, 20 Oct 2023 vid 10:53 AM

Klicka på ett avtalsnamn för att öppna detaljerna för ett avtal. I den vänstra kolumnen ser du all data om avtalet, det mesta baserat på vad som matades in vid skapandet. I den högra kolumnen finns några extratjänster som går att koppla till varje avtal.

Om du har gjort integration mot ett ekonomisystem, t.ex Fortnox så finns en knapp, "Integration", med möjlighet att skapa faktura utifrån ett avtal. Läs mer under integrationer.

Aviseringar

Du kan skapa obegränsat med aviseringar per avtal. Varje avisering kan skickas till obegränsat med mottagare. En avisering kan antingen basera sig på förfallodatum och skickas valda antal dagar innan, eller så anger du ett specifikt datum i framtiden som aviseringen ska skickas.

Dokument

Koppla dokument till ett avtal. Du kan antingen ladda upp till Avtalsbevaknings server, länka till ett separat dokumentsystem eller välja att skriva fritext t.ex var ett originaldokument går att finna. Antal dokument att ladda upp begränsas till det abonnemang du har.

Händelser

Du kan skapa obegränsat med händelser för varje avtal. Avtalshändelser blir som en logg för vad som hänt med ett avtal. Det kan vara information om upphandlingar, ytterligare avtalsdetaljer eller liknande.