Skapa ny motpart

Ändrad den Fri, 20 May 2022 vid 04:21 PM

Börja med att välja om motparten är en kund, leverantör eller anställd. Ange uppgifterna om motparten. Om du har en integration med Fortnox, var noga med att ange "Internt nummer" exakt likadant som kund- eller leverantörsnumret är angett i Fortnox. Då kommer det gå att koppla ihop motparterna mellan systemen på ett enkelt sätt genom att använda funktionen exportera motpart. Se hjälpavsnitt för export