Abonnemang och betalning

Ändrad den Fri, 20 Jan 2023 vid 11:22 AM

Hur fungerar provperioden på 15 dagar?

När du har skapat ett konto får du tillgång till hela systemet med alla funktioner. Använd det helt fritt i 15 dagar. När det börjar närma sig skickas det ut ett mail med information om hur du går tillväga för att uppgradera. Om du inte gör någonting kommer ditt konto automatiskt att göras om till ett gratis-konto.

Kan jag uppgradera eller nedgradera mitt abonnemang?

Det går bra att när som helst uppgradera ditt abonnemang. Uppgraderingen utförs direkt och du betalar endast mellanskillnaden till nästa period börjar. En nedgradering eller avslut utförs först när din nuvarande period går ut.

Finns det några anslutningsavgifter?

Nej. Det tillkommer inte några andra avgifter än de som står ovan. Inga anslutningsavgifter eller uppsägningsavgifter.

Vilka former av betalningar accepteras?

Vi accepterar kreditkort samt betalning mot faktura. Vi tar bara emot betalningar online. Alla våra priser är exkl moms. Vi använder Stripe som betaltjänstleverantör för en säker betalning.

Vilka betalperioder finns?

Vid betalning med kreditkort kan du betala månadsvis, halvårsvis eller årsvis. Vid fakturabetalning kan du inte betala månadsvis. Vid årsvis betalning får du en rabatt på priset. Du kan ändra plan när som helst.

Vem äger mina datauppgifter?

Du äger alla uppgifter som läggs in och dokument du laddar upp. Du kan enkelt exportera dina uppgifter från systemet och vi kommer inte låsa fast dig på något sätt.