Statistik över kostnad/intäkt

Ändrad den Fri, 18 Mar 2022 vid 02:17 PM

Här presenteras ekonomisk statistik baserat på vad som är inlagt i kostnads/intäkts-fältet.

Överst kan du välja vilket år som statistik ska presenteras för. Om det är många avtal inlagda (flera hundra) kan det ta några sekunder att utföra beräkningar och få fram data. Då visas en ladd-ikon i vardera panel för att visa att data håller på att hämtas.

När data väl har hämtats och visas på sidan så kommer det valda årets data att temporärt sparas i 10 minuter ifall du väljer att gå mellan år och uppdatera sidan så behöver du inte vänta på att beräkningar ska utföras igen.

Detta medför också att om du går och redigerar ett avtal inom dessa 10 minuter kommer detta inte återspeglas förrän du laddar om sidan efter 10 minuter.

Överst presenteras fördelningen av totala kostnader/intäkter, totala kostnad fördelat på leverantörer samt totala intäkter fördelat på kunder. Det är kostnad/intäkter valt år som visas, baserat på avtalens slutdatum.

Årsöversikten presenterar avtals totala intäkt/kostnad det aktuella året per månad baserat på slutdatum.

Längst ner ser du topplistor över avtal, kategorier och motparter. För att se endast kostnader eller intäkter använd knapparna över årsöversikten.