Ändra abonnemang

Ändrad den Thu, 02 Feb 2023 vid 11:15 AM

Du kan närsomhelst upp- eller nergradera ditt abonnemang. Vid en uppgradering räknas återstående tid på din aktuella period ut och du betalar endast mellanskillnaden till nästa periods början och ditt konto uppgraderas omgående. Vid en nergradering läggs det in en bevakning så att ditt konto ändras när din befintliga period slutar.

Logga in som kontoägare och klicka på ikonen av ett kugghjul längst upp till höger, klicka på "Hantera abonnemang".

För att ändra abonnemang klicka på knappen "Byt abonnemang" under panelen "Abonnemang".

Byt abonnemang

Ange uppgifter om vilket paket du vill köpa och på vilket sätt.

Abonnemang
Välj det paket du vill upp- eller nergradera till. Om ett paket inte visas, har du skapat för många objekt för detta.
Betalningsmetod
Välj om du vill betala via kort eller faktura. Väljer du kort så dras kostnaden automatiskt från kortet vid valt intervall
Använd befintligt kort
Om du lagt in ett kort i systemet tidigare kan du välja att använda detta för köpet, annars kommer du uppmanas att lägga in ett nytt kortnummer i nästa steg.
Betalperiod
Ange vilken betalperiod du vill ha. Vid val av år betalar du endast för 10 månader och får därmed lite rabatt.
Extra användare
Ange om du vill köpa till några extra användare utöver din egna. Detta går att göra senare och du betalar då endast för den tid som är kvar på aktuell betalperiod.
Kundinformation
Ange företagsuppgifter som är betalansvarig.

Betalningsmetod - Kortbetalning

Om du valt kortbetalning som betalningsmetod, ange kortuppgifterna och tryck Spara.

Stripe används som betaltjänstleverantör. Kortuppgifter lagras på ett säkert sätt och efter alla lagar och regelverk hos Stripe. Inga kortuppgifter lagras hos eller kan läsas av Avtalsbevakning.

Betalningsmetod - Faktura

Om du valt faktura som betalningsmetod, ange fakturaadress och om du vill att fakturan ska skickas via e-post eller vanlig post. Klicka på "Spara" för att uppgradera kontot.